Qigong

Anmäl intresse via kontaktformuläret eller håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Qigong i Höllviken, Vellinge, Skanör, Falsterbo eller Malmö med omnejd

Välkommen till Zenviken i Höllviken, ett självklart val för qigong och välbefinnande. Vi erbjuder inspirerande qigong-sessioner vid olika tillfällen och vid olika platser för att främja hälsa och balans i ditt liv. Qigong, en urgammal kinesisk träningsform, är en del av kärnan i vår verksamhet. Genom harmoniska rörelser, andningstekniker och meditation skapar vi en plats för inre frid och styrka.

Varför välja Zenviken i Höllviken?

  • Gino vägleder dig genom qigongens konst med expertis och omsorg, oavsett din erfarenhetsnivå.
  • Oavsett om det är morgonqigong för en energifylld start på dagen eller kvällssessioner för att släppa på stress, anpassar Gino sessionen för att passa dina behov.
  • Qigong främjar inte bara fysisk hälsa genom förbättrad balans och flexibilitet, utan även mentalt välbefinnande genom stressreducering och ökat inre lugn.
  • Zenviken är mer än bara en plats för välbefinnande; det är en gemenskap där människor samlas för att dela qigongens positiva effekter och stödja varandras välbefinnande.

Ta steget mot ett mer balanserat liv med Gino på Zenviken. Upplev kraften i qigong och skapa en harmonisk resa mot en friskare och mer lugn version av dig själv. Kontakta oss för att ansluta till våra qigong-sessioner och omfamna en hälsosam livsstil.

N

Erfaren instruktör

N

Anpassade qigong-sessioner

N

Främjar fysisk och mental hälsa

N

Gemenskap

”Qigong är inte bara en konst att röra kroppen; det är en konst att låta kropp, sinne och själ dansa i harmoni med universums rytm – en förlängning av vår inre balans till världens rytmer.” – Gino

Är qigong stressreducerande?

Qigong kombinerar djupandning, meditation och mjuka rörelser för att främja avslappning. Denna holistiska metod hjälper till att minska stress och öka det övergripande psykiska välbefinnandet.

Främjar qigong fysisk hälsa?

Regelbunden utövaning av qigong främjar cirkulation, stärker muskler och förbättrar flexibilitet. Dess lugna och icke-ansträngande övningar passar människor i alla åldrar.

Får man förbättrad balans och koordination av qigong?

Qigong innehåller koordinerade rörelser och positioner som bidrar till ökad kroppskännedom och förbättrad balans samt koordination.

Kan qigong främja mina energinivåer?

Qigong arbetar med kroppens energiflöde (Qi) och främjar balansen i kroppens energicentra. Många utövare upplever en ökning av vitalitet och energi genom regelbunden qigong.

Är qigong bra för mentalt välbefinnande?

Qigong integrerar meditation och fokus på andning, vilket kan bidra till ökad mental klarhet, minskad ångest och förbättrat humör. Det främjar även medvetenhet och närvaro i nuet.

Min praktik

Adress & kontakt

Polisvägen 5
236 31 Höllviken

040-87800

Anmäl intresse

Anmäl intresse via länken nedan!

Öppettider

Öppet dagtid med möjlighet till akuttider både kvällar och helger samt hembesök, efter överenskommelse.

Anmäl dig här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av hälsosamma tips, erbjudanden och massa annat härligt!

Du har anmält dig!